Simons Element

Simons Element ovat toimittaneet korkealuokkaisia omakotitaloja Pohjanmaalta jo 35 vuoden ajan.

Yhtiö luo ainutlaatuisia ja yksilöllisiä taloja, jotka ovat suunniteltu asiakkaiden toiveiden mukaan. He rakentavat kodin jossa koko perhe viihtyy ja elää tyytyväisinä vuosien ajan. Simons Element tekee juuri sellaisen talon jonka todella haluat!

 

Tutustu Simons Elementin verkkosivuihin

Simons-logo

Tulikivi tulisijat

Tulikivi on Suomen suurin kivenjalostaja ja maailman suurin varaavien tulisijojen valmistaja. Heidän takkamallistoon kuuluu yhteensä yli 1 000 takkaa. Lisäksi he valmistavat markkinoiden moderneimmat ja monipuolisimmat kiukaat niin puu- kuin sähkösaunaan. Heiltä saa myös upeita sisustuskiviratkaisuja kaikkiin kodin tiloihin ja pihalle.

 

Tutustu Tulikivin verkkosivuihin

Amelia-Keittiöt

Amelia-Keittiöt on perheyritys jolla on vuosikymmenten kokemus alalta. Valittaessa Amelian saat korkealaatuiset keittiökalusteet mittatilaustyönä, sinun toiveidesi mukaan!

 

Tutustu Amelia-Keittiön verkkosivuihin

Westwood

Westwood on puuportaiden asiantuntija. He ovat kymmenien vuosien ajan suunnitelleet ja valmistaneet portaita. Panostus uusiin tuotteisiin ja ratkaisujen löytäminen yhdessä asiakkaiden kanssa ovat tehneet heistä alan markkinajohtajan.

 

Tutustu Westwoodin verkkosivuihin

Beam keskuspölynimurit

BEAM Electrolux ovat tutkineet ja kehittäneet keskuspölynimurilaitteita jo vuodesta 1957. Nykypäivänä BEAM poistaa hienopölyn mikrobeineen tehokkaammin ja hiljaisemmin kuin koskaan. BEAM-järjestelmän vaikutuksista ihmisen hyvinvointiin ja terveyteen on saatavilla tieteellistä näyttöä.

 

Tutustu BEAMin verkkosivuihin

Scheidel Savuhormistot

Schiedel Savuhormistot on Suomen johtava valmispiippuyritys. He kuuluvat Monier-konserniin, joka on maailman johtava katemateriaalien ja -järjestelmien sekä savu-piippujen toimittaja. Schiedel Savuhormistot tuo Suomen markkinoille konsernissa kehitettyjä, tutkittuja ja CE-merkittyjä tuotteita.

 

Tutustu Schiedelin verkkosivuihin

OTA YHTEYTTÄ

Kreivi Moritzin katu 5
10600 TAMMISAARI
Puh: 019 241 6660

SEURAA MEITÄ