Simons Hus

Oy Simons Element Ab har levererat exklusiva egnahemshus från Österbotten i över 35 år.

Företaget skapar unika och personliga hus, planerade enligt familjens önskemål. Ett hem som familjen kommer att trivas i under många år och som är en fast punkt i tillvaron. Simons Element levererar bara det hus du verkligen vill ha!

Besök webbsidan för Simons-Hus

Simons-logo

Tulikivi kakelugnar

Tulikivi är Finlands största företag inom stenförädling och världens största tillverkare av eldstäder. I deras sex brasugnskollektioner ingår det över 1 000 olika brasugnar. Dessutom tillverkar de marknadens mest moderna och mångsidiga bastuaggregat för såväl elbastu som vedeldad bastu. Från Tulikivi får du också snygga inredningsstenar till alla utrymmen i hemmet och på tomten.

Besök webbsidan för Tulikivi

Amelia-kök

Köksinredningar produceras enligt dina behov och önskemål. När du väljer Amelia-kök utlovas en sammanhängande helhet som består av kvalitet, service, pålitlighet och konkurrenskraftiga priser.

Besök webbsidan för Amelia-kök

Westwood

Westwood är specialist på trätrappor. De har redan under flera årtionden fokuserat på att planera och tillverka trätrappor. Satsningar på nya produkter och lösningar tillsammans med våra kunder har gjort dem till marknadsledare inom trappbranschen.

Besök webbsidan för Westwood

BEAM centraldammsugare

Globala BEAM Electrolux har forskat och utvecklat centraldammsugarsystem sedan 1957. Idag tar BEAM bort fint damm och mikrober effektivare och tystare, något som tidigare var otänkbart. Det finns tydliga veteskapliga undersökningar på effekterna av BEAM-systemets påverkan på människors välbefinnande och hälsa.

Besök webbsidan för BEAM

Schiedel skorstenar

Schiedel tillverkar och marknadsför skorstenar och skorstensprodukter på Europas marknader. Med över 70 år i branschen besitter de gedigna kunskaper när det gäller skorstenar och skorstensprodukter. Schiedel har ett nära samarbete med deras partners inom olika delar av branschen och kan ge dig som kund information och service när det gäller allt från planering till utförande.

Besök webbsidan för Schiedel

KONTAKTUPPGIFTER

Grev Moritz gata 5
10600 EKENÄS
Tel: 019 241 6660

FÖLJ OSS